Download Microsoft Windows Media Creation Tool - MajorGeeks - Select edition

Download Microsoft Windows Media Creation Tool - MajorGeeks - Select edition

Looking for:

Lataa Windows 10 













































     


Windows 10 size media creation tool free.Download Windows 10 Disc Image (ISO File)



 

Kun ohjelma on ladattu ja asennettu, avustaja neuvoo sinua Windows widnows asetusten valinnassa. Valitse Windows n kieli, tuoteversio ja arkkitehtuuri tai bittinen. Varmistaaksesi koneen creattion valitse kirjautumisruudulta tai aloitusvalikosta virtapainike взято отсюда valitse Sammuta. Jos latasit Windows n ISO-tiedoston, tiedosto tallennetaan paikallisesti valitsemaasi sijaintiin.

Napsauta ISO-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet. Haluatko asentaa Windows n tietokoneeseesi? Haluat asentaa Windows n uudelleen tietokoneeseen, jossa Windows 10 on jo onnistuneesti aktivoitu.

Tallenna ja sulje mahdollisesti avoinna olevat sovellukset ja tiedostot. Kun olet valmis, valitse Asenna. Tarkista seuraavat seikat tietokoneessa, johon haluat asentaa Windows n: tai bittinen suoritin. Windowsin kieli. Windowsin tuoteversio.

Microsoft Office -tuotteet. Kun tiedosto on ladattu, medi tiedoston tallennussijaintiin tai valitse Avaa tallentava DVD-asema ja kopioi tiedosto DVD-levylle seuraamalla ohjeita. Valitse Asenna Windows 10 size media creation tool free.

Aloita Windows n asentaminen kaksoisnapsauttamalla setup. Lataa Insider Preview -esiversioita Windows Insider -sivustosta. Oppilaitosversioita tuoteavain tarvitaan on oppilaitostuotteiden lataussivulla. Anna palautetta Valitse seuraavista vaihtoehdoista. Valitse seuraavista vaihtoehdoista. Kiitos arvokkaasta palautteestasi.

   


Comments

Popular posts from this blog

- Microsoft office 2016 professional plus full version free

Windows 10 enterprise version 1511 iso free